الکتروموتور ایلماز – YILMAZ

الکتروموتور ایلماز – YILMAZ

برای خرید الکتروموتور ایلماز – YILMAZ با بهترین قیمت الکتروموتور در استان اصفهان و دریافت مشاوره تخصصی رایگان انواع الکتروموتور های صنعتی  و گیربکس ایلماز با گروه فنی مهندسی اسطوره صنعت در ارتباط باشید .

الکتروموتورها که دارای انواع مختلفی است . گاماک – GAMAK …. ای ال کا – ELKزیمنس – SIMENS …

همچنین مجموعه ما نحوه نصب و راه اندازی متنوع، قابلیت کاربرد الکتروموتور ایلماز در صنایع مختلف را تضمین می‌کند.لیست انواع الکتروموتور ایلماز (ترکیه اصل) را نیز در سایت betagearbox.com میتوانید مشاهده کنید .

زیمنس - SIMENS

الکتروموتور ایلماز - YILMAZ - اسطوره صنعت امین نصف جهان

ای ال کا - ELK

الکتروموتور ایلماز - YILMAZ - اسطوره صنعت امین نصف جهان

گاماک - GAMAK

الکتروموتور ایلماز - YILMAZ - اسطوره صنعت امین نصف جهان

موتور الکتریکی چیست؟

اصولاً موتورهای الکتریکی یا الکتروموتورها درالکتروموتورهای معمولی (TEFC) یا انواع دیگر یعنی الکتروموتورهای ضد انفجار و همچنین موتورهای تهویه مطبوع و دو نوع از نظر مصرف برق ارائه می شوند. الکتروموتور را می توان به عنوان یکی از اجزای اصلی صنعت در نظر گرفت. الکتروموتور وسیله ای برای تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی است که در سه نوع سه فاز، تک فاز و DC در ایران موجود است.موتور الکتریکی (به انگلیسی: electric motor) نوعی ماشین الکتریکی است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند.

 

الکتروموتور

 

 انجام حرکت و جابجایی را بر عهده دارد . موتور شروع به چرخش می کند و باعث حرکت مکانیکی می شود.به این صورت که از طریق القای الکترومغناطیسی، میدان مغناطیسی چرخشی، جریان را در هادی‌های روتور بوجود می آورد . و باعث چرخاندن روتور در جهت چرخش میدان می‌شود.

اکثر موتورهای الکتریکی با برهم کنش میدان مغناطیسی و جریان الکتریکی در یک سیم پیچ کار می کنند . موتورهای الکتریکی می توانند از منابع جریان مستقیم (DC) مانند باتری ها و یکسو کننده ها یا منابع جریان متناوب (AC) مانند شبکه های برق، اینورترها و ژنراتورها تغذیه شوند. نیرویی به شکل گشتاور تولید می کنند. و آن را به شفت موتور اعمال می کنند.

 

الکتروموتور زیمنس

ژنراتور از نظر مکانیکی مشابه موتور الکتریکی است، اما جریان برق در آن معکوس است. به عبارت دیگر انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی تبدیل می کند. دسته بندی موتورهای الکتریکی را می توان بر اساس ملاحظاتی مانند نوع منبع تغذیه، ساختار داخلی، کاربرد و نوع عملکرد خروجی انجام داد.

علاوه بر انواع AC و DC، موتورها ممکن است . بدون جاروبک، چند فاز باشند یا نباشند (به تک فاز، دو فاز یا سه فاز مراجعه کنید) و ممکن است با هوا خنک یا مایع خنک شوند. موتورهای همه منظوره با ابعاد و مشخصات استاندارد قدرت مکانیکی مناسب برای کاربردهای صنعتی را فراهم می کنند.

بزرگترین موتورهای الکتریکی در نیروی محرکه کشتی، فشرده سازی سیال در خطوط لوله و نیروگاه های ذخیره سازی پمپی 100 مگاواتی استفاده می شوند.اکثر موتورهای الکتریکی دوار هستند، اما موتورهای خطی نیز وجود دارند. موتور دوار قسمت های متحرک روتور و قسمت های ثابت استاتور را می خواند.بیشتر موتورهای الکتریکی مبتنی بر الکترومغناطیس هستند،

اما برخی از موتورها بر روی پدیده های دیگری مانند نیروهای الکترواستاتیک و اثرات پیزوالکتریک عمل می کنند، اما کاربردهای خاص کمی دارند. نحوه عملکرد موتور DC بازار جهانی موتورهای الکتریکی در سال 2020 حدود 142.7 میلیارد دلار تخمین زده می شود .

 

کلاچ الکتروموتور

که با نرخ رشد مرکب سالانه 6.4 درصد گسترش می یابد . و به 232.5 میلیارد دلار در سال 2028 می رسد.بخش حمل و نقل در سال 2019 از 26.6 میلیارد دلار فراتر رفت. پیش بینی می شود .که بین سال های 2020 و 2026 با نرخ رشد سالانه ترکیبی 4.6 درصد رشد کند. پیش بینی می شود موتورهای الکتریکی مورد استفاده در زمینه هایی مانند خودروسازی، ریلی و هوافضا به دلیل سرمایه گذاری مستمر در توسعه محصول، در چند سال آینده رشد قابل توجهی داشته باشند.

جهت چرخش موتور الکتریکی

به طور کلی، موتور الکتریکی بر اساس ارتباط منطقی ما بین میدان مغناطیسی موتور و جریان های گردشی کار می کند که منجر به ایجاد نیروی چرخشی می شود.جریان الکتریکی می تواند از طریق یک سلول (باتری) با منبع تک فاز یا سه فاز ولتاژ متناوب باشد.

که تقسیم خروجی موتور الکتریکی را تشکیل می دهد.شایان ذکر است که ژنراتورها عملکردی برعکس موتور الکتریکی دارند.این بدان معناست که نیروی مکانیکی، مانند حرکت جریان آب، به شکل چرخش به نیروی الکتریکی تبدیل می شود.

تاریخچه موتورهای الکتریکی

در سال 1882، نیکولا تسلا پایه های میدان مغناطیسی دوار را گذاشت و راه را برای استفاده از میدان دوار به عنوان نیروی مکانیکی هموار کرد. در سال 1883 او از این اصول برای طراحی یک موتور القایی دو فاز استفاده کرد. در سال 1885، گالیله فراریس تحقیقات مستقلی را در مورد این موضوع آغاز کرد و در سال 1888 نتایج خود را در مقاله ای به آکادمی سلطنتی علوم در تورین ایتالیا ارائه کرد. جنبشی که توسط نیکولا تسلا در سال 1888 آغاز شد.

همان چیزی بود که امروزه برخی از آن به عنوان “انقلاب صنعتی دوم” یاد می کنند . زیرا منجر به تولید آسان تر برق و همچنین امکان انتقال برق از راه دور شد. قبل از اختراع موتورهای AC توسط تسلا، موتورها با حرکت مداوم یک هادی در یک میدان مغناطیسی ثابت به حرکت در می آمدند.

تسلا خاطرنشان کرد که مجتمع‌های سینماتیکی را می‌توان حذف کرد تا موتور بتواند در یک میدان دوار حرکت کند. متعاقباً تسلا پتنت شماره 4,416,194 ایالات متحده را برای ثبت اختراع موتور خود به دست آورد. این موتور که در بسیاری از عکس های تسلا نیز یافت می شود، نوع خاصی از موتورهای القایی بود.

در سال 1890، میخائیل آسیپوویچ یک موتور روتور قفس سه فاز را اختراع کرد. این نوع موتور امروزه در کاربردهای زیادی مورد استفاده قرار می گیرد.

الکتروموتور ایلماز - YILMAZ - اسطوره صنعت امین نصف جهان

 

انواع موتور های الکتریکی

موتور DC (با باتری کار می کند)
موتور برق تک فاز (با برق تک فاز کار می کند)موتور برق سه فاز (با برق سه فاز راه اندازی می شود)
موتورهای زغال سنگ و غیر زغال سنگ (موتورهایی مانند موتورهای جاروبرقی یا موتورهای DC)
موتورهای دریایی (موتورهای مورد استفاده در صنایع دریایی و کشتی سازی)
موتورهای ضد انفجار (موتورهایی با آلیاژهای بسیار مقاوم در صنایع سخت صنعتی)

از نظر اندازه و محدوده توان، موتورهای دریایی و موتورهای مورد استفاده در پمپاژ بالاترین محدوده توان (تا 100 مگاوات) را تولید می کنند.

در زندگی پیشرفته ماشینی امروز انسانی پیدا نمی شود که با الکتروموتور یا موتور الکتریکی یا دینام برخورد نداشته باشد، گرچه ممکن است متوجه آن نباشد. به طور کلی هر کجا حرکتی در کار است، الکتروموتور یا موتور الکتریکی هم وجود دارد.

  • موتور DC
    1. موتور سری
    2. موتور موازی
    3. موتور کمپوند
    4. موتور خود تحریک
    5. موتور مغناطیس دائم (PMDC)
  • موتور AC
    1. موتور القایی
    2. موتور سنکرون
  • موتورهای خاص
    1. موتور پله ای
    2. موتور DC بدون جاروبک
    3. موتور هیسترزیسی
    4. موتور رلوکتانسی
    5. موتور اونیورسال

کاربردهای گسترده موتورهای الکتریکی شامل لوازم خانگی (مانند ماشین لباسشویی، میکسر و غیره)، ساعت (موتورهای DC بسیار کوچک)، جرثقیل، پمپ آب خانگی و کاربردهای صنعتی مختلف در صنعت خودروسازی است.به عبارت دیگر، یک موتور الکتریکی نیرو یا گشتاوری تولید می کند.

که می تواند انرژی، حرکت، چرخش یا فشار را تبدیل کند. این موتور الکتریکی یک موتور الکتریکی چهارگانه است که با تغییر زمان در میدان مغناطیسی ایجاد شده در هر قطب سیم پیچ به انرژی دورانی دست می یابد.

مفاهیم و تعاریف الکترونیک

جاری نسبت تغییر مدار الکتریکی (q) به زمان (t) با جریان و واحد آمپر آن (A) و دستگاه آمپرمتر سری نصب شده در مدار اندازه گیری می شود.
اختلاف پتانسیل اختلاف پتانسیل یا ولتاژ مقدار جریانی است که جریان به مدار بسته می گذرد و واحد آن به موازات ولت متر (V) در مدار بسته اندازه گیری می شود.
واحد برق کاری و واحد توان مرئی واحد کار الکتریکی وات (W / S) بر ثانیه و واحد قدرت ظاهری ولت آمپر (VA) یا کیلووات یا مگاوات است.
جریان نامی تاسیسات الکتریکی، مانند موتورهای الکتریکی، می توانند تحت شرایط خاصی تحت گرمای شدید یا استرس مکانیکی بیش از حد عبور کنند.
ای وای اگر دو مقاومت به ولتاژی معادل 1 ولت اعمال شود و جریانی معادل 1 میلی متر از آن عبور کند، مقدار مقاومت 1 اهم است. واحد مقاومت الکتریکی اهم (Ω).
چی مقدار انرژی تولید شده بر حسب وات بیان می شود. به عنوان مثال، لامپ ها با مقدار وات مشخص می شوند که نشان می دهد نور می تواند چه مقدار نور را ارائه دهد.
قدیمی آمپر مقدار برقی است که در مدار جریان دارد. در واقع زمانی که الکتریسیته الکترون ها را در جهت خاصی حرکت می دهد، جریان الکتریکی ایجاد می شود. جریان (I) با آمپر (A) نشان داده شده است.
ولت ولتاژ اندازه گیری مقدار برق است. در واقع اختلاف پتانسیل الکتریکی بین دو نقطه نامیده می شود. به بیان ساده، نیرویی که الکترون های آزاد را حمل می کند، جریان الکتریکی نامیده می شود. اختلاف پتانسیل الکتریکی (R) را بر حسب ولت نشان دهید.
میدان مغناطیسی میدان الکتریکی در هر نقطه به عنوان نیروی وارد بر بار آزمایشی q0 تعریف می شود.به عبارت دیگر، برای تعیین میدان الکتریکی E، مقدار نیروی F را بر ساختار q0 تقسیم می کنیم.

اجزای موتور الکتریکی

ابتدا اجازه دهید نگاهی به یک الکتروموتور ساده بیندازیم. یک موتور الکتریکی ساده از 6 قسمت تشکیل شده است :

1-آرمیچر

2-هادی زغال سنگ

3-سوئیچ جهت قدرت

4-محور

5-آهن ربا

6-منبع تغذیه نامتناوب موتورهای الکتریکی یا انواع الکتروموتورها بر اساس میزان مصرف فعلی به دو دسته اصلی تقسیم می شوند :

1-موتور الکتریکی یا موتور الکتریکی (جریان مستقیم) یا جریان مستقیم DC

2-موتور الکتریکی یا موتور الکتریکی (جریان متناوب) یا جریان متناوب AC